PLANNING 2019

Woensdagavond, 18 december 2019

Zingend naar Kerst in de Develhof Kerk, Laan van Nederhoven 21, 3334 BN te Zwijndrecht.
Wij zingen deze avond het kerstoratorium "Een Nieuw Begin" muziek van Johan Bredewout,
tekst van Hans de Ruiter.
Medewerking wordt verleend door het Chr. Gem Koor "Groote Lindt" te Zwijndrecht,
Diana Abspoel hobo, Serverin van Dijk dwarsfluit  Ds. Arie Mol, lector en  Edwin Vooijs, organist.
Onze dirigent Gerard van der Zijden heeft de algehele leiding. Aanvang 20.00 uur.
De toegang is gratis. Aan de uitgang zal er, na afloop, een collecte worden gehouden.

Geen repetities:
Vanaf 18 december 2019 - t/m 7 januari 2020 i.v.m de Kerstvakantie.
Woensdag, 11 maart 2020 i.v.m. Bidstond voor gewas en arbeid.

PLANNING 2020

Zaterdag, 15 februari 2020.

Inloopconcert in de Grote of St. Janskerk, Nieuwstraat 32, 3111 JP Schiedam.
Medewerking wordt verleend door het Chr. Gem. Koor "Groote Lindt" te Zwijndrecht en het Chr. Gem. Koor "Omnia Cum Deo" te Nieuw Lekkerland, organist: André de Jager. Onze dirigent Gerard van der Zijden heeft de algehele leiding. Aanvang 15.00 uur.

Zondag, 28 juni 2020

Zondagmiddagzang in de Breepleinkerk, Van Malsenstraat 104, 3074 PS  Rotterdam.
Medewerking wordt verleend door het Chr. Gem. Koor "Groote Lindt" te Zwijndrecht en het Chr. Gem. Koor "Omnia Cum Deo" te Nieuw Lekkerland, organist: Martin Mans. Algehele leiding dirigent Gerard van der Zijden. Aanvang 17.00 uur.

Zondag, 11 oktober 2020

Zondagmorgendienst in het Zorghotel Swinhove, Plantageweg 3, 3333 GZ Zwijndrecht.
Medewerking wordt verleend door het Chr. Gem. Koor "Groote Lindt" te Zwijndrecht onder leiding van dirigent: Gerard der Zijden.
Aanvang 10.15 uur.

Zondag, 6 december 2020

Zondagmiddagzang in de Openhof Kerk, Schildmanstraat 72a, 3342 BS  Hendrik Ido Ambacht.
Medewerking wordt verleend door het Chr. Gem. Koor "Groote Lindt" te Zwijndrecht en het Chr. Gem. Koor "Omnia Cum Deo" te Nieuw Lekkerland, organist: Edwin Vooijs, percussie: Jaap Klootwijk. De algehele leiding wordt verzorgd door dirigent Gerard van der Zijden. Aanvang 17.00 uur.

Woensdagavond, 18 december 2019

Zingend naar Kerst in de