Mededeling namens het bestuur:

Tot 1 juni a.s. zal er geen koorrepetitie worden gehouden in verband met het coronavirus.

Zondag, 28 juni 2020

Zondagmiddagzang in de Breepleinkerk, Van Malsenstraat 104, 3074 PS  Rotterdam.
Medewerking wordt verleend door het Chr. Gem. Koor "Groote Lindt" te Zwijndrecht en het Chr. Gem. Koor "Omnia Cum Deo" te Nieuw Lekkerland, organist: Martin Mans. Algehele leiding dirigent Gerard van der Zijden. Aanvang 17.00 uur.

Zondag, 11 oktober 2020

Zondagmorgendienst in het Zorghotel Swinhove, Plantageweg 3, 3333 GZ Zwijndrecht.
Medewerking wordt verleend door het Chr. Gem. Koor "Groote Lindt" te Zwijndrecht onder leiding van dirigent: Gerard der Zijden.
Aanvang 10.15 uur.

Zondag, 25 oktober 2020

Zondagmiddag zangdienst in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73, 3332 AD Zwijndrecht.
Medewerking wordt verleend door het Chr. Gem. Koor "Groote Lindt" te Zwijndrecht en het Chr. Gem. Koor "Omnia Cum Deo" te Nieuw Lekkerland.
Uitgevoerd wordt: het oratorium "Het Nieuw Jeruzalem" van Johan Bredewout, tekst: Hans de Ruiter.
De solisten deze avond zijn:
Jolanda den Houter, hobo:, Severin van Dijk, dwarsfluit:, Pascal van der Velden, trompet:, Jaap Klootwijk, percussie:, Johan den Hoedt, vleugel en Edwin Vooijs, orgel, dirigent Gerard van der Zijden heeft de algehele leiding.
Aanvang: 16.00 uur.

Zondag, 6 december 2020

Zondagmiddagzang in de Open Hof Kerk, Schildmanstraat 72a, 3342 BS  Hendrik Ido Ambacht.
Medewerking wordt verleend door het Chr. Gem. Koor "Groote Lindt" te Zwijndrecht en het Chr. Gem. Koor "Omnia Cum Deo" te Nieuw Lekkerland, percussie: Jaap Klootwijk en organist: Edwin Vooijs. De algehele leiding wordt verzorgd door dirigent Gerard van der Zijden. Aanvang 17.00 uur.

Woensdagavond, 16 december 2020

Zingend naar Kerst in de Develhof Kerk, Laan van Nederhoven 21, 3334 BN Zwijndrecht.
Het Chr. Gem. Koor "Groote Lindt" te Zwijndrecht, panfluit: Jolanda van de Wege, piano: Johan den Hoedt en orgel: Edwin Vooijs zullen hun medewerking verlenen, dirigent: Gerard van der Zijden heeft de algehele leiding. De toegang is gratis. Bij de uitgang zal een collecte worden gehouden ter bestrijding van de kosten. Aanvang 20.00 uur.

Zondag, 28 juni 2020

Zondagmiddagzang in de